Tiimihupparit

 

TIIMIHUPPARIT

Tiimi voi varata verkkokaupan kautta tiimin jäsenilleen omat tiimihupparit. Hupparivaihtoehtoina on Cottoverin vetoketjuton unisex huppari, sekä Ruby GOTS vetoketjullinen huppari, jota on saatavilla naisten sekä miesten mallissa. SOVITUS tapahtuu A-rakennuksen taukotilassa. Sovituksen jälkeen tilaus tehdään verkkokaupassa, tältä sivulta.

Cottover hupparista on saatavilla montaa eri väriä, mistä voi valita mieleisensä. 

Ruby GOTS hupparista värisävyjä on saatavilla valkoinen, punainen, musta, harmaa sekä navy.

HUOM! Hupparit saapuvat meille kesän aikana, jokaiselle tulee oma henkilökohtainen viestinsä sähköpostiin, siinä vaiheessa kun hupparin pääsee noutamaan A-rakennuksesta. Noutopaikka ilmoitetaan samassa sähköpostissa.

Jos tiimiläisiä tulee lisää, tai vaihtuu kesän sekä syksyn aikana, niin jokaiselle uudelle tiimiläiselle saa tilata hupparin tämän sivun kautta.

 

MALLI PAINATUKSISTA

HUPPAREIDEN MATERIAALI

Cottover - malliston vaatteet valmistetaan alusta loppuun kestävää kehitystä ajatellen. Cottover- mallisto on Joutsen- GOTS- ja ÖKÖ-TEX merkitty ja mallistossa käytetty puuvilla on 100% ekologista ja sillä on Reilunkaupan sertifiointi. Sertifioitu tuote täyttää kyseisen sertifiointiorganisaation kriteerit ja on käynyt läpi riippumattoman tarkastuksen. Cottover- malliston ympäristömerkinnät kattavat yhdessä koko tuotantoketjun sekä tuotteet, ja osoittavat niiden täyttävän tietyt laatua, ympäristö ja työoloja koskevat vaatimukset.

Materiaali: 80% ekologista Reilunkaupan puuvillaa / 20% kierrätettyä polyesteriä

 

Ruby GOTS -orgaaninen GRS-kierrätetty täysvetoketjullinen huppari miehille ja naisille – hupparin ympäristötietoiset ominaisuudet määrittelevät modernin muodin uudelleen. Hupparissa on sertifioituja elementtejä, kuten GRS-sertifioitu vetoketju keskellä edessä. Hupun kiristysnyöri on upea yksityiskohta ja lisäksi se on sertifioitu. Pehmeäharjattu sisäpuoli varmistaa, että vaate on mukava yllä. Jokainen vaihe materiaalien hankinnasta tuotantoon noudattaa siis tiukkoja eettisiä ja ympäristöstandardeja.

Materiaali: 80% eli 280 g/m²:n GOTS-sertifioitu orgaaninen puuvilla / 20% GRS-sertifioitu kierrätetty polyesteri

 

HUPPARIVAIHTOEHDOT:

Alla kuvattuna hupparivaihtoehdot mistä tiimien jäsenet saavat valita haluamansa mallin, koon, sekä värin. Värivaihtoehdot nähtävillä kuvista Cottoverin osalta, sekä Ruby GOTS:n osalta.

Huppariin tulee LHKK:n logot selkään, rintaan sekä vasempaan hihaan. Tiimi saa itse päättää mihin kohtaan hupparia haluaa oman tiiminsä nimen painattaa. 

 

Vetoketjuton unisex huppari, koot S-4XL

Vetoketjullinen miesten huppari, koot S-3XL

Vetoketjullinen naisten huppari, koot XS-2XL

TILAUSOHJEET

Keskustelkaa tiimin kanssa, mihin kohtaan haluatte painattaa tiiminne nimen. Painatuskohtia ovat vasen rinta logon alla, oikea rinta, oikea sekä vasen hihansuu ylhäältä tai alhaalta.

Valitse alasvetovalikoista hupparin malli, koko minkä haluat, sekä väri kyseisestä hupparimallista. Täytä huppariin painatettava tiimin nimi, sekä painatuskohta. Pääset eteenpäin tilauksen kanssa, kun syötät HINTA kohtaan 0.

 

 

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 901-1 Osasto: